За нас

DSCN9401[1]
Фирма Маяуел ЕООД успешно работи в сферата на ландшафтния дизайн от 2006   година. Екипът ни се състои от 12 квалифицирани служители, ние обичаме   природата и отдаваме голямо значение на екологията и устойчивото развитие.

 През годините сме натрупали много опит, като съумяхме да разширим спектъра от предлагани услуги, както и клиенти. Реализирали сме множество проекти в София и страната. Ние сме надежден партньор не само на частните ни клиенти, на нас се довериха множество фирми, посолства, резиденции, както и обществени терени. Фокусираме се върху индивидуалните потребности и изисквания на клиентите, за да достигнат до желаната визия. Това постигаме чрез силна ангажираност на служителите ни.

Ние ще Ви предложим:

–       Проекти, отговарящи на Вашите изисквания и потребности;
–       Засаждане на декоративни дървета и храсти;
–       Алпинеуми и скални кътове;
–       Декоративни езера и потоци;
–       Тревни площи за различни цели;
–       Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи;
–       Осветителни системи;
–       Настилки от дърво;
–       Градинарство, озеленяване и поддръжка.

 10062011287

20140424_104559

Чрез индивидуален подход и оригинални идеи, спазване сроковете за изпълнение на заданието и лоялна ценова политика, успяхме да изградим дългогодишни взаимоотношения с нашите клиенти. Според Вашите потребности и условия, ние създаваме открити пространства, където можете да релаксирате и да изживеете Вашата индивидуалност.

 

Вдъхнете живот на Вашите идеи!

© 2015 mygarden.bg