Services

uslugi_004

Водни ефекти и скални кътове

В повечето дворни пространства, обществени зелени площи, тераси, а дори и интериорни пространства водните ефекти и скалните кътове представляват един незаменим акцент. Това е страхотен начин да включите звуците от водата или умален планински пейзаж във Вашите зелени пространства, създавайки една успокояваща атмосфера. В Маяуел ще откриете екип от специалисти с дългогодишен опит в проектирането и изграждането на тези елементи. Те ще отговорят на Вашите желания, съобразявайки проекта и изпълнението със специфичните особености на даденото пространство.


uslugi_005

Проектиране и озеленяване

Проектантите и екипът от изпълнители на Маяуел ще Ви помогнат да създадете мечтаното кътче за забавление и отдих в рамките на Вашия имот. Целият процес започва с първоначална консултация на място с някой от нашите специалисти, който ще се фокусира върху специфичните нужди и желания на клиента,с оглед на уникалните особености на имота. През процеса на планиране се взема предвид архитектурният стил на сградите, природните дадености на мястото и се набляга на един от най-важните елементи – растителността. Ние ще подберем качествени растения, съобразени с конкритните условия, създавайки разнообразни пейзажи и цветни акценти през всеки един сезон.


uslugi_003

Поддържане

Озеленяването на една градина поставя само началото в нейното развитие. За да достигне тя до пълният си блясък са необходими много грижи и внимание. Маяуел осигурява пълния набор от услуги за поддържане на оптимално състояние – косене, кантиране, почистване, подрязване, плевене, контрол на вредителите, торене, профилактика и ремонт на поливни системи и др. Наша основна цел е да се фокусираме върху индивидуалните изисквания на клиентите като отразим и най-дребните детайли. Приветстваме възможността да покажем как може да се подобри външният вид на зелените Ви площи. Екипът на Маяуел е отдаден на това да осигури най-високо качество в областта на поддържането на екстериорни и интериорни пространства на достъпни цени.


uslugi_001

Интериорно озеленяване

Всяко помещение в интериора се нуждае от малко растителност, която да го направи по-приятно и креативно място. Екипът на Маяуел има дългогодишна практика в областта на интериорното озеленяване и поддържането му след това. Без значение дали искате да разкрасите Вашия магазин, шоурум, офис или бизнес сграда при нас ще намерите отзивчиви специалисти, които ще се запознаят с идеите Ви. Ще изготвим проект, който да отговаря на очакванията Ви, съчетавайки ги с оптималното разнообразие от растения и разположението им в пространството.


uslugi_002

Поливни системи

Ежедневието, в което живеем налага използването на поливни системи при изграждането и поддържането на съвременните зелени пространства. Предимствата на една автоматична поливна система са, че прекратява веднъж завинаги досадната борба с безкрайната мрежа от маркучи, отменя Ви в ежедневния ангажимент за поливане, спестявайки ценно време, осигурява оптимално разпределение на поливните води като по този начин намалява разхода на вода. Маяуел предлага консултантски услуги, проектиране, изграждане и поддръжка в областта на АПС.

© 2012 Premium. All rights reserved. Premium theme by ThemeSmarts